top of page

Produkter

Standplass.png

Standplass

Presentasjon.png

Bedriftspresentasjon

Promotering_edited.png

Promotering

En standplass på Havbruksdagen vil gi en god interaksjon mellom studenter og representanter fra bedrifter. Her vil man komme i kontakt med studenter fra en bred mengde studier og steder.

En bedriftspresentasjon på Havbruksdagen vil være en god mulighet til å presentere bedriften sin for et bredt spekter av studenter, fra hele landet.

Ved å markedsføre bedriften din på våre sosiale medier og nettside, når man  ut til et bredt spekter av følgere og sprer effektivt ordet om din bedrift.

Stillingsannonse.png

Stillingsannonse

Presentasjon.png

Lunsjforedrag

Er bedriften din på utkikk etter nye talenter eller potensielle medarbeidere? Da kan dette være et godt alternativ dersom du ønsker å spre budskapet om en ledig stilling blant studenter.

Et lunsjforedrag vil være noe likt en bedriftspresentasjon, men i et litt mer kompakt format og kan gjennomføres med flere bedrifter. Det vil også bli servert mat til deltakere.

Kontakt oss

Har du spørsmål angende Havbruksdagen, eller ønsker du å melde på en bedrift? Ta en titt på produktene vi kan tilby og ikke nøl med å ta kontakt på havbruksdagen@gmail.com

 

Eller meld din interesse via interesseskjemaet!

Vi kan også nås på sosiale medier: @havbruksdagen

image.png
bottom of page